Svar.

Det går åt helvete med manuset idag, fan. Det som rullade på så bra igår.

Så därför tänkte att jag skulle ta och lämna några svar här och nu till er som kommenterat mina inlägg.

Till SANIBO: Nej tack, nån woododocka behöver jag inte. Dock vill jag berömma för fin blogg.

Till JENNY: Tack, ja, visst. Men ibland är tid så sjukt drygt att vänta på....Vem är du förresten?

Till MAHRS: Ha, ja. de va därför jag fick sjunga den låten... :P

Till ? : Stay-ups är typ strumpbyxor, fast utan gren. Eller ska jag kanske säga långa sexiga strumpor som går till låret i stället?

Till JOHANNA: Hahahaha, jag med !

Nu, närmast när jag kommer hem. Ska jag laga mat till min sjukt hungriga vän frida. sen ska vi städa. städa, städa bort kriget som just nu befinner sig i mitt rum.

c ya !



Skärpning !

Herregud. Vad är det med mig?
Jag får inget gjort. Kan inte tänka klart och fungerar inte riktigt helt enkelt. Arbetsmässigt vill säga.
Jag bara trasslar mig undan och gör annat, fast jag intalar mig själv hela tiden att jag gör det jag ska. Dåligt, Agnes, Dåligt.

God morgon.

Idag skiner inte solen. Höstloven är inte lika vackra som igår. Det känns som om min hals har en skruv inborrad någonstans. Och mitt kaos till rum är ännu inte städat.
Trots denna misär är jag en rääät gla skit idag. Varför har jag ingen aning om.

Det kan bero på min Fridasnutta som lagade mat till mig igår och lät mig äta den i soffan framför IDOL. Och för att hon bjod på fin fin heineken. I gengäld fick jag diska all hennes disk sen elva år tillbaka. Man skulle kunna kalla vår relation för ett riktig ge- och ta-förhållande. När jag tänker efter är det en rejält godkänd teori. Den kör vi på.

För tillfället är jag hos min fräna Faster Gunilla. Det är hos henne jag gör min praktik, dvs skriver manus. Eller, ja , just nu skriver jag blogg. Men dock. Jag kanske ska jobba lite nu förresten.

Idag är det garanterat hög komma-tillbaka-och-skriva-i-bloggen-faktor. Jag lovar.

Kaffedags !

en te !

Amen fuck. Ännu en väninnan med pojkvän.
Men nej då, jag är inte bitter! Inte en smula. Jag har ju ändå inte tid...

Söndag-.

Snudd på bristande intresse för denna blogg idag.
Men jag vill ändå tala om att jag nu är hemma i vadstena, hel och relativt ren.

Ska snart iväg och spinna bort lite fläsk. Det börjar bli gott om sådant och det måste jag göra något åt.
Sjukt göttigt och ha en normal söndagkvällhemma, utan swebusexpress och dess väntetider osv.

Jag kan också tala om att min helg har vart top noché ;)

Jag ger er något bättre imorron.

Pöss !

Transor, transor, transor överallt !

Ja ! Det är sant. Hela Båstad kryllar av dem. Och de är så jävla fräna! Att de vågar. Sådana människor beundrar jag.

Idag är det tydligen typ Transaträff på peppes. Och imorgon har de något stilettklackslopp där man kan vinna ett antal tusen pengar. Till råga på allt blev jag "instruerad" av en på Hippus, en liten typ Vero Moda affär här i Båstad.
Jag och Johanna gick in för att jag ville köpa ett par asheta stay-ups som jag vet att de har där.

När vi precis klev in genom dörren frågar Johanna mig: Agnes, vad var det du skulle ha?
-Stay-ups.
Transan: Det finns där inne,
Jag gick dit manskvinnan pekade och hittade det jag sökte.
Under tiden som jag stod och kikade på pris och storlekslappen kom transan än en gång fram till mig och sa:
-Ska du köpa stay-ups så är det mycket bättre att köpa dem på lindex, eller kappahl. Där får du mer lycra i dem för pengarna. Hur många procent lycra är det i de där?
Agnes: Tolv.
Transan: Ja, men då så. Köp istället på Lindex, inte HM. Det är mycket bättre, håller sig uppe bättre och har bättre kvalité.
Agnes: Okej, tack för tipset.
Transan: det var så lite, bara kul att hjälpa till.

Jag ljuger inte om jag säger att jag kände mig fruktansvärt bortgjord och förvånad. Jag gjorde som transan sa och gick hem utan att köpa dyra stay-ups med lite lycra i och hoppas nu innerligt att jag  kommer någonstans där jag kan shoppa imorgon.

Friday, I´m in love !

Naaeej, jag är inte kär ! MÄÄÄN; det är fredag!!!! 
Och jag har en myshelg med mammi, och tre pratkvarnar med efternamnen Kindgren-Nilsson framför mig. De kommer till mig ikväll, då ska vi äta kräftor och ostpaj och dricka öl :) Resten av helgen är än så länge oförutsedd, vi får se vad vi gör. Endast ett är säkert, Det blir sjukligt tjejigt. 

Tjejigt så det bara smäller om det var det igår också. Sex and the city för hela slanten hemma hos Sofie, Nea och Johanna. Ni som känner mig vet att jag varken är så mycket för film eller tv, men nu är jag verkligen fast. Nästan så att min nyfunna vän SATC.serien slår  min för alltid favotitserie That´s 70´s show.

I matsalen väntar en tacobuffé på mig.
Ibland bara älskar jag min skola .

Ciao! 

HUNKRIK !

God middag, God middag.

Jag blir tokig. Idag får jag ingenting gjort. Det är som om jag har en massa klister i hjärnan som bara klabbar ihop min tankar, rör om dem och gör så jag inte får ut något vettigt alls genom mina fingertoppar ut på tangenterna till det där förbannde manushelvetet. Skit.

Nyfikna på igår?
Det hela började bra. Det lånades skor av Amanda, öl köptes och så när min älskade sambo och jag klev in i stadens myspys secondhand affär Rutigt och Randigt så hängde den där. Rakt framför mig. Kvällens pyjamaspartyoutfit. Klockren. Söt som socker och min för 95 pengar. GREAT!
Vi gick hem, åt, drack, duschade och blev snygga.
Kanonkul förferre och ett lite halvroligt, varmt,rökigt och trångt Madison.
Galet god nattamatskebab med en vitlökssås att döda för. Idag är det jag som blir dödad pga min andedräkt.
Summasumarum: Helt okej, inte klockrent inte pisstråkigt. 

Nu kurrar det rejält i magen på mig.
Mat tanterna har börjat duka fram nu och helst skulle jag bara vilja springa in i köket och ta mig en stor tallrik mat. Härda Agnes, härda. 7 minuter kvar.......

En dag mitt i veckan.

Mindre flitigt Agnes, Nu får du nog allt ta och lägga på ett kol.

Det är mitt inre, ordentliga, goda JAG som talar till mig. Jag har faktiskt varit för slapp idag. Om jag håller på i den här takten kommer det aldrig blir något manus. Och DET vore nog mitt livs katastrof. Faktiskt. Nej, skärpning nu Agnes.

Mitt andra, inre, sämre, mindre mogna och ordentliga JAG planerar kvällen. Eller okej, det ska nog faktiskt börjas redan i eftermiddag. Det är MADISON, student kick-off och givet så ska vi vara där och röja. Först ska jag leta upp något flashigt att ha på mig, efter det ska någon smaskig dricka letas upp och efter det är det dusch och stajling som gäller :)
Jag är fettPEPP !

Imorgon är det möjligt att ni får höra vad som hänt. Om jag kommer ihåg.

TJOFLÖJT !

Ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån.

Jag lyssnar på Lasse.
Kom in för bara en liten stund sen. Tog en kvällspromenad i solen(!)
Och ikväll änns som om jag ha fått smaka på en sista munsbit av sommaren.
Kanske hade det med solen som färgade himlen barnsligt vackert rosa, eller så var det för jag träffade en vän och hennes nyfunna kärlek på torget. En kille som enligt hisorier verkar vara alldeles för bra för att vara sann. De såg så söta ut att till och med jag, Agnes Jern Isacsson, önskade att jag träffats av Amors pilar. På riktigt. 
Men självklart lyckades jag häva ur mig en massa korkade kommentarer, så hans intryck av mig är väl för all framtid förstörd. Typiskt mig. Försöker skämta, vara cool inför nya bekantskaper och så blir det bara fel. Skit. Har vi tur får jag en ny chans nu när jag ska upp till turturduvorna och se Idol. Jag är nämligen en smula lämnad av min sambo idag. Hon har flytt stan till sin älskling. 
Damn. Alla har älsklingar. 
Alla utan Agnes.  
Stackars mig.
Stackars, Stackars mig.
Min Romeo när dyker du upp?
Hö Hö Hö !
Jag har kul åt min egen självömkan. Kära läsare. Ta det jag skriver med en nypa salt, även om det i detta inlägg säkert ligger mer sanning än jag någonsin kommer erkänna.

På återseende !

En frukostmätt Agnes talar :

Tisdagmorgon och jag har precis intagit en enastående frulle i skolans matsal. Och vet ni vad, har man praktik PÅ apelrydsskolan är de så generösa att de bjussar på frukost. Vi bockar, tackar och bugar.

Jag har placerat mig framför datorn vid ett brod i matsalen. Och här tänker jag banne mig sitta tills mattantera kör ut mig. Jag SKA bli klar med detta manuset inom de kommande tre veckorna. Punkt slut.
Så om ni inte hört av mig på länge så har jag inte dött, jag sitter bara fast vid tangenterna och har inte tid att ta mig loss. MEN skulle det hända att ett telefonsamtal dyker upp är det inte helt omöjligt att jag sliter mig och svarar. Give it a try ;)

Nu ska jag drukna i mitt manus igen.

Puss !

Startsköttet!

Väl nere i ett grått och regningt skåneland igen fick tokan för sig att starta en ny blogg. Igen.  Hur seriöst det blir den här gången återstår att se. Om det kommer ett eller tio inlägg eller några alls per dag får bara den som lever se.

Vad ska det skrivas om denna gången då tro?
Ja, varför haka upp sig på en grej?
Med stor säkerhet kommer här dyka upp en rejält mixad kompott grejer. Följ, och njut ;)

Närmsta aktiviteten nu är en diskning av stekpannan sedan är det mys hos Johanna och Sofie som gäller.
Imorron är det skola igen. Nej, förlåt. Praktik. Dock ska jag befinna mig på skolan och skriva manuset till min eminenta klass slutproduktion! Känns bra.

Auf widersehn, mes amis! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0